Plata in pana la 12 rate  egale fara dobanda prin Netopia

Prin platforma NETOPIA Payments ai acces la parteneriate cu bănci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank, rapid, fără a avea nevoie de contract de credit cu banca, aprobări care să dureze sau suprataxe.

Alege dintr-o gamă diversificată de bănci partenere

Alege opțiunea de plată în rate și ai posibilitatea de a-ți achita cumpărăturile în până la 12 rate egale fără dobânda. Magazinul va încasa întreaga valoare a coșului de cumpărături, iar clientul își va achita rata lunar, direct către banca emitentă a cardului. Poți achita printr-o varietate de carduri dedicate plății în rate egale fără dobânda:

Card Avantaj, primul card de credit în lei emis sub sigla MasterCard de către Credit Europe Bank

Bonus Card, emis de Garanti BBVA

Star Card, emis de Banca Transilvania

allinclusive, emis de BRD Finance

cardurile de cumpărături de la Alpha Bank

Atenție aceste card-uri sunt limitate la o anumită sumă maximă pentru care puteți cumpăra în rate. Așadar asigurați-vă vorbind la bancă, că această suma este acoperitoare pentru achiziția de la Green Costal.

Mai jos instrucțiuni despre cum puteti accesa aceasta opțiune:

Pasul 1. Puneți produsul (produsele) în coș și alegeți opțiunea de plată prin card (daca dețineți unul din card-urile de mai sus)

Pasul 2. La pasul în care trebuie să plătiți prin card , puneți datele card-ului în interfața de plata Netopia și dacă este un card eligibil va apărea automat optiunea de plată în rate și numarul de rate în care doriți să platiti (vedeti poza model la acest link)

Pasul 3. Aprobați plata prin 3DSecure

 

 

Plata in rate, fara card de credit, prin TBI Bank

Alături de am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct prin noi, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Vei avea ca optiune de finantare urmatoarea varianta:

Pentru sume intre 200 lei si 80.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate , cu dobanda de la 12%/an. Prima rata se achita peste o luna.

Pentru a obtine o pre-aprobare pe suma de care ai nevoie, te rugam sa completezi formularul din link-ul de aici: LCP Green Costal - tbi bank

Vei fi contactat de un reprezentant al TBI Bank. Este nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 1.000 lei, salariu mai mare de 1300 lei, venituri din activitati liberale etc).

Dupa obtinerea pre-aprobarii platii in rate, noi vom finaliza impreuna cu tine toate detaliile comenzii.

 

 

Grenke ofera o solutie de finantare echipamente care are ca suport un contract de inchiriere de echipamente.

In urma inchirierii echipamentelor pe perioada contractuala continuarea poate fi:

- Returnarea echipamentelor (varianta  mentionata in contract)

- Prelungirea inchirierii (varianta mentionata in contract)

- Optiune de cumparare (varianta nementionata in contract)

Optiunea de cumparare poate fi verbala sau scrisa, semnandu-se un document separat de contract, numit Optiune de cumparare.

Optiunea se poate semna cu o firma tert.

In scris, optiunea de cumparare ulterioara se comunica folosind textul de mai jos:

La incetarea contractului de inchiriere bunurile care au facut obiectul locatiunii pot fi instrainate catre terti, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, la o valoare de 5% din valoarea de inregistrare a bunului.

In acest sens, la solicitarea tertului interesat de cumpararea bunurilor la incetarea locatiunii, se poate incheia o promisiune de vanzare - cumparare.

Pentru a putea contracta o finantare Grenke va rugam apelati unul din numerele de telefon de la Comercial: 0756 055 648 sau 0756 055 649.