VIZIUNEA

Green Costal doreste să aducă o contribuție la dezvoltarea unei economii sustenabile în Romania promovând  conceptul de antreprenoriat social performant.

În acest scop dorim împreună cu Tine, Clientul nostru să investim în dezvoltarea firmei pentru a crea cât mai multe locuri de muncă performante și profitul să-l dirijăm către investiții sociale care vor contribui la dezvoltarea locală, regională, natională a țării noastre (spre ex. burse pentru studenți, amenajarea unui parc, renovarea unui monument istoric, plasarea de pubele pentru reciclarea gunoiului și mai găsim noi și multe alte proiecte de genul care au nevoie de finanțare).

 

MISIUNEA

Activăm de peste 15 ani în acest domeniu, al energiei regenerabile și eficienței energetice, pentru că aici avem deocamdată cea mai vastă experiență însă dorim să perseverăm și în alte domenii, pentru a oferi Clientui alegerea produselor și serviciiilor, care vor genera plus valoare acolo unde este nevoie de ea.

Cu gândul la protecția naturii și la o economie sustenabilă, atât din punct de vedere social cât și al resurselor limitate, Green Costal dorește să încurajeze un stil de viață normal prin produse și servicii cu impact minim asupra mediului înconjurător, care să satisfacă dorințe și nevoi prin intermediul resurselor regenerabile.

Punem umărul la protecția mediului.